V SVOJEM RITMU 3

V SVOJEM RITMU 3 - VOL 2.: PICKPOCKET SWINGERS

Zabavna - Rock

Format: DIGITALNO

Šifra: 114892

EAN: 3838898114892

    Nakup:

Dokumentarna mladinska glasbena oddaja TV Slovenije V svojem ritmu je zasnovana kot preplet glasbe in življenjskega sloga mladih. V oddaji aktivno sodelujejo mladi, ki se ukvarjajo z različnimi glasbenimi slogi in se pomerijo v pravem glasbenem dvoboju. Najboljše med njimi ocenjujejo in izberejo popularni slovenski glasbeniki, glasbeni producenti in glasbeni uredniki. Zmagovalni bendi so za nagrado svojo glasbo profesionalno posneli v studiu Radia Slovenija.
Zmagovalka drugega kroga tretje sezone oddaje, v katerem so se pomerili a capella zasedbe, je bila zasedba Pickpocket Swingers. Njena pesem Dekle je po vodo šlo je od 2. januarja na prodaj v digitalni mp3 verziji...


Kdo so PICKPOCKET  SWINGERS?
http://4d.rtvslo.si/arhiv/v-svojem-ritmu/174510810

Sedem navihanih muzikantov v retro opravi vas zacopra z nalezljivimi ritmi, iskrivimi pogledi in perfektnim poigravanjem z instrumenti. Gre za pretkane mlade glasbenike, ki po večini ustvarjajo tudi v energični brass zasedbi Balkan Boys. V ljubezni do glasbe so že konkretno zakoračili na profesionalno glasbeno pot. Vendar z igrivim odrskim nastopom, ki ga ob petkih pilijo kot hiši band plesnega studia Dansa ter z izjemnim občutkom za ritem dokazujejo, da svojo profesionalnost izvrstno podrejajo prvinskemu veselju ob ustvarjanju in raziskovanju glasbe. Več kot očitno glede na zabavno in sproščeno glasbeno komunikacijo med člani zasedbe.

UROŠ NEMANIČ - bobni
ILJ PUŠNIK - kontrabas
MATIJA MLAKAR - pozavna
ROK NEMANIČ - trobenta, vokal
TOMAŽ ZEVNIK - klarinet
TOBIJA HUDNIK - kitarist