Dobri možje so prinesli popuste na ZKP

Leto 2023 počasi maha v slovo. Da bo tudi leto 2024 napolnjeno s kakovostnimi vsebinami, smo se odločili, da vam nekatere od njih ponudimo z 20% popustom.

V nabor smo med drugim uvrstili zvočno knjigo Butalci avtorja Frana Milčinskega, vinilni plošči Poletna noč: koncertni vrhunci Vol. 1 in Prva vrsta, CD-je: Jože Privšek: Nad mestom se dani, Avtomobili: Sijaj, Giacomo Puccini: La Bohème v izvedbi Zbora in orkestra Opere SNG Maribor, Andrej Šifrer: Andrejalin! (v živo iz Cankarjevega doma) in Melodije bratov Avsenik s Simfoniki RTV Slovenija.

Malčki bodo zagotovo veseli restavriranih Pesmic iz mačje preje vsestranske umetnice Svetlane Makarovič, velike slikanice (ilustracije so delo Marjana Mančka) z notami na 64 straneh in priloženim CD-jem s posnetkom muzikala Zmaj v Postojnski jami, ki sta ga po ljudski pripovedki za Otroški zbor RTV Slovenija in solista - raperja (pooseblja ga Boštjan Gorenc – Pižama) ustvarila Milan Dekleva in Jaka Pucihar ter slikanice in DVD-ja Malčki: Čarovnik iz ribnika.

Da bo božično vzdušje še bolj čarobno, pa smo poskrbeli s CD-ji: Najlepše božične pesmi v izvedbi Slovenskega okteta, Božična zgodba v izvedbi Simfoničnega orkestra in zbora RTV Slovenija, Slovenskega okteta, Ljubljanskega okteta, Okteta Deseti brat, Eroike, Marcosa Finka, Bernarde Fink in Nataše Valant ter Have A Merry Christmas v izvedbi Uroša Perića Perryja, Simfoničnega orkestra in Big Banda RTV Slovenija.

Celoten nabor izdelkov si lahko ogledate na tej povezavi. Akcija traja do petka, 15. 12., velja pa izključno za fizične osebe in do razprodaje zalog. Ponudba ne vključuje stroškov pošiljanja. Plačilo je možno s kreditno kartico, moneto (VALÚ) ali z UPN. UPN naloge je potrebno poravnati v času akcije.

Dobri možje so prinesli popuste na ZKP