ANDRAŽ HRIBAR

ANDRAŽ HRIBAR & SIMFONIČNI ORKESTER RTV SLOVENIJA: HUANANI

Zabavna - Rock

Format: CD

Šifra: 114779

EAN: 3838898114779

    Nakup:

Andraž Hribar se je lotil prav posebnega glasbenega projekta. Skupaj s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija je posnel album, naslovljen Huanani, na katerem se predstavlja z novimi, avtorskimi skladbami, ki so nastale v zadnjem letu. Deset novih skladb je za izvedbo s simfoničnim orkestrom bogato aranžiral Rok Golob.
Na albumu Huanani se je Andraž Hribar podal na potovanje po širnih prostranstvih glasbene pokrajine in raziskoval zvok simfoničnega orkestra v sodelovanju s solistom. Vse nove skladbe se kitijo z bogatimi aranžmaji in pustijo orkestru, da zveni kot celota, kot en instrument. Andraž kot solist pa subtilno podaja enkrat pripovedna, drugič pesniška besedila in znotraj zvoka ostaja zvest sebi in zvrstem, po katerih ga najbolje poznamo in so mu najbližje: pop rocku in šansonu.
Podajte se na Andražev oddaljen planet, na skriti otok sredi oceana, vir njegove žalosti in veselja; pojdite z njim na Huanani. Naslovno skladbo in single Huanani ste sicer že lahko slišali v različici brez simfoničnega orkestra – Andraž Hribar je z njo nastopil na letošnjih Dnevih slovenske zabavne glasbe, festivalu Poprock.

Andraž Hribar svoj prostor na glasbenem nebu oblikuje že od leta 1998. Je hkrati izvajalec in avtor svojih glasbenih del, njegove skladbe 'Ne jokat', lubika', 'Pomlad', 'Ognjen obroč', 'Življenje je', 'Kadar si tu', 'Moja moja', 'Med nami', 'Kaj mi delaš?', 'Cigaret', 'Po čem diši ta dan' in mnoge druge pa so se zasidrale globoko v srca njegovih poslušalcev. Album 'Huanani' bo njegov peti dolgometražno studijski izdelek.

 

Skladbe:
1. Na barki iz besed (poslušaj!)
2. Huanani

3. Kmalu bo konec te zime
4. V oblakih sanjala
5. Nekje vmes
6. Na pot
7. All You Need Is Love
8. Zlata ptica
9. Ulica pod gradom
10. Lep večer

ANDRAŽ HRIBAR

Andraž Hribar svoj prostor na glasbenem nebu oblikuje že od leta 1998. Je hkrati izvajalec in avtor svojih glasbenih del, njegove skladbe 'Ne jokat', Lubika', 'Pomlad', 'Ognjen obroč', 'Življenje je', 'Kadar si tu', 'Moja moja', 'Med nami', 'Kaj mi delaš?', 'Cigaret', 'Po čem diši ta dan' in mnoge druge pa so se zasidrale globoko v srca njegovih poslušalcev. Leta 2017 je skupaj s Simfoničnim orkestrov RTV Slovenija posnel peti studijski album 'Huanani'.