V SVOJEM RITMU 3

V SVOJEM RITMU 3 - VOL 3.: MIHAJLOV TRIO

Zabavna - Rock

Format: DIGITALNO

Šifra: 114915

EAN: 3838898114915

    Nakup:

Dokumentarna mladinska glasbena oddaja TV Slovenije V svojem ritmu je zasnovana kot preplet glasbe in življenjskega sloga mladih. V oddaji aktivno sodelujejo mladi, ki se ukvarjajo z različnimi glasbenimi slogi in se pomerijo v pravem glasbenem dvoboju. Najboljše med njimi ocenjujejo in izberejo popularni slovenski glasbeniki, glasbeni producenti in glasbeni uredniki. Zmagovalni bendi so za nagrado svojo glasbo profesionalno posneli v studiu Radia Slovenija.

Zmagovalka tretjega kroga tretje sezone oddaje, v katerem sta se pomerili country zasedbi, je bila zasedba Mihajlov Trio. Njeni pesmi Moj očka ima konjička dva in Wintertime sta od 9. januarja na prodaj v digitalni mp3 verziji...


Kdo so MIHAJLOV TRIO?
http://4d.rtvslo.si/arhiv/v-svojem-ritmu/174511821

Biti učinkovit v enostavnosti ter pripoveden v avtorskih besedilih – to je konkreten izziv, ki ga v country-blues maniri perfektno obvladuje trio mladih glasbenih samoukov iz Velenja. Vsi trije so izkušnje nabirali že po številnih žanrsko raznolikih zasedbah. Združeni v Mihajlov trio so izdali izvrsten prvenec Redemption & Submittion. Kljub vsemu pa je Mihajlov trio zasedba, ki te zares prevzame v živo.

VASJA MIHAJLOVIĆ – vokal, ustna harmonika, kitara
DOMEN OŠTIR – baskitara, spremljevalni vokal
ADNAN BULJUBAŠIĆ – bobni, tolkala, spremljevalni vokal